Certificaat validatie

Op deze pagina kun je een certificaat validatie doen. Daarmee controleer je of een certificaat werkelijk door webclass4u.nl is verstrekt of dat het een valse kopie betreft.

Alle cursus certificaten en diploma’s die door WebClass4u zijn uitgebracht na 20-september 2019 zijn voorzien van een Certificaat-ID. Als je hieronder het nummer ingeeft van een origineel certificaat . Dan zie je vervolgens aan wie, voor welke cursus, op welke datum, het certificaat is uitgegeven.

Certificaat ID webclass4u
Voorbeeld van een certificaat met een correct ID van webclass4u.nl

100% beveiligd

Hiermee is ons certificaten systeem 100% beveiligd tegen misbruik. Het kopiëren van een certificaat en wijzigen van de naam, heeft geen zin. Omdat het certificaat-id bij een controle altijd zal aangeven wie echt een certificaat op welke datum heeft behaald.

Ons certificaten systeem wordt ook door Amerikaanse universiteiten gebruikt. Het is daarom het enige systeem dat door de Amerikaanse overheid als veilig wordt erkend. Ook in Nederland hebbe diverse instanties al aangegeven dat onze certificaten hiermee volledig beveiligd zijn tegen misbruik door kopiëren.

Zichtbaarheid zoekfunctie:

Zoeken naar een certificaat ID is alleen mogelijk na ingelogd te zijn op deze site. Indien je een certificaat wilt valideren en je hebt geen account op onze site. Dan kun je ook een mail sturen naar info@webclass4u.nl Doe dit met vermelding van het gezochte Certificaat ID en we zenden je het resultaat toe.

WC4U-

Certificaten

In sommige cursussen worden geen certificaten , maar bijvoorbeeld diploma’s of bewijzen van deelname verstrekt. Ook deze zijn door middel van een ID beveiligd tegen misbruik. Meer weten over onze certificaten? Klik hier

Als je wilt weten of voor een bepaalde cursus een certificaat beschikbaar komt na het volgen van de cursus, kijk dan op de cursus pagina van die bepaalde cursus. Het overzicht van alle cursussen is hier te vinden.