Certificaat validatie

Op deze pagina kun je verifiëren of een certificaat werkelijk door webclass4u.nl is verstrekt of dat het een valse copie betreft.

Alle cursus certificaten en diploma’s die door WebClass4u zijn uitgebracht na 20-september 2019 zijn voorzien van een Certificaat-ID. Als je hieronder het nummer ingeeft van een origineel certificaat zie je aan wie, voor welke cursus, op welke datum, het certificaat is uitgegeven.

Certificaat ID webclass4u
Voorbeeld van een certificaat met een correct ID van webclass4u.nl

100% beveiligd

Hiermee is ons certificaten systeem 100% beveiligd tegen misbruik. Het kopiëren van een certificaat en wijzigen van de naam, heeft geen zin want het certificaat-id zal bij een validatie altijd aangeven wie echt een certificaat op welke datum heeft behaald. Ons certificaten systeem dat ook door Amerikaanse universiteiten wordt gebruikt is daarom het enige systeem dat door de Amerikaanse overheid als veilig wordt erkend.

Zichtbaarheid zoekfunctie:

Zoeken is alleen mogelijk na ingelogd te zijn op deze site. Indien je een certificaat wilt valideren en je hebt geen account op onze site kun je ook een mail sturen naar info@webclass4u.nl met vermelding van het gezochte Certificaat ID en we zenden je het resultaat toe.

WC4U-