Certificaat validatie

Op deze pagina kun je een certificaat validatie doen. Daarmee controleer je of een certificaat werkelijk door webclass4u.nl is verstrekt of dat het een valse kopie betreft.

Alle cursus certificaten en diploma’s die door WebClass4u zijn uitgebracht na 20-september 2019 zijn voorzien van een Certificaat-ID. Als je hieronder het nummer ingeeft van een origineel certificaat . Dan zie je vervolgens aan wie, voor welke cursus, op welke datum, het certificaat is uitgegeven.

100% beveiligd

Hiermee is ons certificaten systeem 100% beveiligd tegen misbruik. Het kopiëren van een certificaat en wijzigen van de naam, heeft geen zin. Omdat het certificaat-id bij een controle altijd zal aangeven wie echt een certificaat op welke datum heeft behaald.

Zichtbaarheid zoekfunctie:

Zoeken naar een certificaat ID is mogelijk zonder ingelogd te zijn op deze site.

Uniek

Hiermee bieden wij als enige in Nederland een open en toch, beveiligd systeem voor erkende certificaten en diploma’s

Voorbeeld

Certificaat ID webclass4u
Voorbeeld van een certificaat met een correct ID van webclass4u.nl

Internationaal erkend

Ons certificaten systeem wordt ook door Amerikaanse universiteiten gebruikt. Het is daarom het enige systeem dat door de Amerikaanse overheid als veilig wordt erkend. Ook in Nederland hebbe diverse instanties al aangegeven dat onze certificaten hiermee volledig beveiligd zijn tegen misbruik door kopiëren.

Controleer een certificaat of diploma

[elc_ct_front_search]

Verschillende vormen

In sommige van onze cursussen worden geen certificaten, maar bijvoorbeeld diploma’s of bewijzen van deelname verstrekt. Ook deze zijn door middel van een ID beveiligd tegen misbruik. Meer weten over onze certificaten? Klik hier

Als je wilt weten of voor een bepaalde cursus een certificaat beschikbaar komt na het volgen van de cursus, kijk dan op de cursus pagina van die bepaalde cursus. Het overzicht van alle cursussen is hier te vinden.