Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen

Ons doel is om zelf verantwoord te ondernemen en tegelijkertijd onze klanten te helpen hetzelfde te doen.

Hoe?

De belangrijkste diensten die WebClass4U levert, zijn online cursussen. Ons doel is om mensen meer en beter te laten leren via onze online school dan via het traditionele alternatief. De meeste lesuren worden in Nederland nog steeds in klas verband of in ieder geval fysiek gegeven. Dit betekent allemaal reizen naar een gezamenlijke locatie. Het reizen heeft een negatief effect op het milieu, maar levert ook een verlies van arbeidsproductiviteit en kosten op

Verantwoord ondernemen betekent voor ons in eerste instantie; ondernemen, dus produceren en geld verdienen. Maar tegelijkertijd willen het millieu helpen. Hoe? Door te automatiseren, nieuwe technieken in te zetten en bovenal slimme oplossingen bedenken.

Wij zijn ervan overtuigd dat niet enkel idealisme het milieu gaat helpen. We blijven allemaal mensen die veelal vaak eerst aan ons zelf denken. Maar door slim te zijn hoeven we ons zelf niet tekort te doen en kunnen we toch “groen” handelen.

Verantwoord ondernemen
Reiskosten besparing door e-learning

Voorbeeld

Een éénvoudig voorbeeld daarvan is het verminderen van reizen door e-learning. Dit bespaart kilometerkosten, brandstof CO2 uitstoot en arbeidstijd.

Enkel voor één klant besparen wij al meer dan 60.000 km per jaar! Dit levert hen al een directe kostenbesparing van 50.000 x € 0,19= € 9500,-. Dit is meer dan de helft van de totale kosten die zij aan onze opleidingen besteden…..

En dan hebben we nog niet eens gehad over de 450 reisuren en 860 lesuren die zij daarnaast besparen…

Welke cursussen geschikt voor online

Veel cursussen lenen zich uitstekend voor online leren. .Dat zijn vooral cursussen waar veel theorie bij komt kijken zoals de cursus preventiemedewerker

Maar ook cursussen zoals BHV waarvan velen denken dat het beter is om fysiek te doen zijn heel goed online te volgen als de cursus goed is opgezet. Lees hier verder waarom.