Volgen van online cursussen

Wil je een online cursus volgen waarvoor je bent ingeschreven? Dan moet je eerst ingelogd zijn.

Je kunt inloggen als je een mail van ons hebt gehad die aangaf dat er een account voor je is gemaakt. (Als je zelf een cursus hebt aangekocht is er automatisch bij de betaling een account voor je aangemaakt.)

online cursus volgen Inloggen

Dat is eigenlijk eenvoudig: Klik boven bij “Cursus volgen” op inloggen of op de knop hieronder. Als je een e-mail van ons (info@webclass4u.nl) hebt gekregen heb je een account en kun je inloggen. Als je je wachtwoord niet weet, klik dan op “wachtwoord vergeten”.

overzicht te volgen cursussen Overzicht van je cursussen: Mijnaccount

Als je ingelogd bent ga dan naar “mijnaccount” (onder het kopje cursus volgen), daar zie je de cursus(sen) waar je toegang toe hebt.

bewijs van deelname Certificaten

Bij de meeste cursussen ontvang je een certificaat, bewijs van deelname, diploma of cijferlijst. Deze is digitaal als PDF te downloaden zolang je toegang hebt tot de cursus. Certificaten zijn zichtbaar op je account pagina.

Als er een certificaat aan een toets is gekoppeld vindt je die bij de toets. Met 1 klik op het icoontje opent je certificaat.

Als er zaken je geboortedatum of profielfoto missen of niet correct zijn, kun je deze in je profiel wijzigen en je certificaat opnieuw downloaden.

Certificaten en diploma’s hebben een ID, een uniek nummer. Als je dat nummer hebt, kun je controleren welke persoon dat certificaat heeft behaald. Lees meer over certificaat controleren.

help cursus volgen Help bij het volgen van de cursussen

Ookal wijst het volgen van een online cursus zichzelf. We hebben een help pagina met een uitleg over diverse zaken die je tegen kunt komen bij het volgen van de cursussen

online cursus volgen Groepsleider

Als je voor meerdere mensen cursussen hebt aangekocht worden deze cursisten in een groep zijn geplaatst en ben je zelf automatisch de groepsleider geworden. Daarmee krijg je extra functies om de vorderingen te volgen, certificaten in te zien etc. Als je meer wilt weten ga dan naar de pagina groepsregistratie.

Het aanmaken van de groep(en) en worden van groepsleider of meerdere groepsleiders kon worden gekozen bij de aankoop. Maar dat kan ook achteraf door ons nog worden geregeld. Neem contact met op als je iets op dit gebied aangepast wilt hebben.