Over ons

Missie en visie van WebClass4U.

De missie en visie van WebClass4U is het verbeteren van het zakelijk en prive succes van onze cursisten door hen te motiveren via constante kennisgroei.

Scientia Potentia Est –  Kennis is Macht

Scientia-Potentia-Est

De quote “Scienta Potentia Est” (Kennis is macht,) wordt toegeschreven aan de Engelse wetenschapper, filosoof en staatsman Sir Francis Bacon (1561-1626.)

Bekend geworden door het ontwikkelen van wetenschappelijke methodes. Daarmee was hij een belangrijke grondlegger van de wetenschappelijke revolutie.

Albert Einstein:

“Learning is experience. Everything else
is just information…”
Albert Einstein

Online leren

WebClass4U is een opleidingsinstituut dat zich heeft gespecialiseerd in e-learning. Samen met partners bieden wij ook de combinatie van e-learning en opleiding op locatie aan. Deze combinatie wordt vaak aangeduid met blended learning.

e-learning

Cursussen

Veel van onze opleidingen zijn gericht op veiligheid; EHBO, BHV en brandveiligheid.

Maar we hebben ook cursussen voor persoonlijke ontwikkeling zoals time management en weerbaarheid.

Uniek

WebClass4U is uniek op 4 punten

  • We combineren de kracht van sociale controle in e-learning. Op die manier bieden wij social e-learning.
  • Onze e-learning kan op maat worden aangeboden aan organisaties met meerdere cursisten.
  • IN een wereld met steeds meer online aanbieders van diensten willen wij persoonlijk en gemakkelijk bereikbaar blijven.
  • Wij kunnen op maat de e-learning aanpassen voor een organisatie die meerdere cursisten heeft. Dit doen wij bijvoorbeeld met korte zogenaamde “on-boarding” cursussen.

Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen is voor ons van groot belang. Tegelijkertijd kunnen wij ook jouw organisatie helpen groener te worden! Hoe? lees verder

Verantwoord ondernemen

Specialisten

WebClass4U maakt uitsluitend gebruik van docenten en auteurs die ruime praktijk ervaring hebben. Zij hebben bewezen deskundig te zijn op het vakgebied waarop zij hun modules met ons hebben opgesteld.

Ondanks het feit dat onze modules met veel zorg zijn opgesteld is het altijd mogelijk dat er een foutje in de inhoud is geslopen. Ook al vanwege het feit dat wij samenwerken met diverse instructeurs kunnen wij hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Echter als wij daarvan op de hoogte worden gesteld zullen wij het onmiddellijk corrigeren.

Indien u vragen heeft over onze producten en diensten kunt u ons altijd bereiken via info@webclass4u.nl of telefonisch via 06-81148069.

Een selectie van onze klanten

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden waarvoor je tekent als je een cursus koopt of start vindt je hier.