Portofoon oefening

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Welkom bij de portofoon cursus van WebClass4U

mensen Portofoon oefening voor wie?

Beter gebruik van een portofoon gaat eigenlijk het best door een regelmatige portofoon oefening. Maar om het oefenen met een portofoon effectief te doen is het goed om eerst wat basiskennis te hebben over het gebruik van de portofoon. Op die manier worden er geen foute dingen aangeleerd die later weer moeilijk af te leren zijn.

Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die een portofoon wil gebruiken. Meestal wordt een portofoon gebruikt in een zakelijke omgeving zoals door BHV’ers en beveiligers, maar ook in de privé sfeer zoals met groepen skiërs kan een portofoon handig zijn.

Vooropleiding

Voor de cursus en voor portofoon oefeningen is geen specifieke vooropleiding vereist, maar voor BHV’ers is het aan te raden om eerst een BHV cursus te doorlopen alvorens de Portofoon cursus te doen.

doel Leerdoelen

Wij leren je over de techniek van de portofoon, de verschillende typen en gebruiksmogelijkheden, eventuele vergunningsvereisten. Door de kennis van de techniek ga je beter begrijpen dat er een iets andere wijze van communiceren nodig is. Daarnaast leer je een efficiënte wijze van communiceren dat voor een portofoon belangrijk is. Je leert één of meer spellingsalfabetten die in portofoon communicatie voorkomen en de algemene portofoon communicatiecode.

portofoon oefening

tijd Hoe

Je leert door de tekst en enkele video’s te bestuderen. En aan de hand van de opdrachten en voorbeelden de portofoon oefeningen te doen. Aan het eind is er een toets waar je je opgedane kennis kunt toetsen. ook geeft de toets zelf in de antwoorden weer additionele informatie die je kennis verder verbeterd. De opgedane kennis wordt het best onthouden als je het ook direct in de praktijk brengt. Wij helpen je hiermee door drie specifieke oefeningen die je met enkele personen samen kunt doen.

tijd Tijd

Je hebt 12 maanden toegang tot de cursus zodat je alle tijd hebt om het af te ronden op het moment at het jouw en/of je team schikt. De cursus zal inclusief de toets en de oefeningen ongeveer 3 uur in beslag nemen.

bewijs van deelname Certificaat

Aan het einde van de cursus ontvang je het certificaat nadat je met 70% van de punten voor de eindtoets bent geslaagd.

Voorbeeld certificaat protofoon oefening
Voorbeeld certificaat