BBMI

Beheerder BrandMeldInstallatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Welkom bij de cursus van Beheerder BrandmeldInstallatie van WebClass4U.

online-learning Online cursus beheerder brandmeldinstallatie

De cursus beheerder brandmeldinstallatie kun je volledig online doen in alle rust en in het tempo dat jou past. Het is altijd mogelijk om te stoppen en later weer verder te gaan. Het systeem houdt bij waar je bent gebleven.

Inhoud Inhoud

Het doel van de cursus is om het diploma te halen voor de functie die in het verleden ook wel Opgeleid Persoon werd genoemd. De “Opgeleide persoon” ofwel beheerder brandmeldinstallatie zorgt er voor dat de brandmeldinstallatie altijd zal werken als “nieuw” zonder zelf onderhoudswerkzaamheden te doen. Hoe dat werkt en wat wel en niet je taken zijn leer je in deze cursus.

doel Leerdoelen

Na deze opleiding begrijpt je:

  • wat het doel van een BMI is.
  • wanneer een BMI vereist is.
  • de eisen waaraan een installatie moet voldoen.
  • op hoofdlijnen de opbouw van een brandmeldinstallatie.
  • hoe en met welke frequentie de beheerder zorg kan dragen voor beheer, periodieke controle en onderhoud van de onderdelen van de installatie.
  • hoe je voor een goede afstemming met diverse personen en instanties zorgt die betrekking hebben met de brandmeldinstallatie.

tijd Tijd

Het bestuderen van de module, bekijken van de video’s en het beantwoorden van de vragen zal ongeveer 6uur in beslag nemen. Er zijn ook nog 3 opdrachten die op een werklocatie gedaan moeten worden. Deze zullen afhankelijk van de situatie gemiddeld in een uur te doen zijn.

bewijs van deelname Diploma

Als je de cursus met succes hebt afgerond ontvang je een officieel diploma.

Voor het diploma is het goed als je je foto upload. Op deze portal dan wordt deze automatisch in het pdf document dat je download opgenomen.
Ga naar profiel (linksboven), klik op “profielfoto bewerken”. Selecteer dan het bestand van je foto op je computer.(moet je natuurlijk wel eerst je foto op je computer zetten)