RECO Security

Leaderboard: RS eindtoets brand en ontruiming

maximum van 470 punten
Pos. Naam Ingevoerd op Punten Resultaat
Tabel is aan het laden
Geen data beschikbaar

Leaderboard: RS eindtoets EHBO Basis

maximum van 280 punten
Pos. Naam Ingevoerd op Punten Resultaat
Tabel is aan het laden
Geen data beschikbaar

Overzicht en gemak

Wij willen je het zo gemakkelijk mogelijk maken om kennis op te doen via e-learning. Via deze portal kun je alles regelen en volgen.

  • aanmelden van cursisten,
  • volgen van e-learning
  • uploaden van opdrachten (indien van toepassing)
  • downloaden van certificaten
  • resultaten van toetsen zien
  • profiel gegevens aanvullen

Eigen tempo

Op de momenten die het jou schikt kun je geheel in je eigen tempo de lesstof van verschillende onderdelen van de BHV opleiding volgen. Je kunt elk moment stoppen om later weer verder te gaan. Alle vorderingen blijven op deze portal bewaard.

Reco Security

Beveiliging

RECO Security weet dat beveiliging een vak op zich is. Elke opdracht vergt een goede planning, coördinatie, inzet van de juiste beveiligingsmiddelen en de professionele beveiliger die zijn vak verstaat. RECO Security is een erkend leerbedrijf volgens het landelijk orgaan SBB/eX:plain. Wij leiden personeel op voor het vak beveiliging. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit die we leveren aan onze opdrachtgevers. RECO Security werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde beveiligers afkomstig uit verschillende vakgebieden. Hun veelzijdige kwaliteiten worden gevormd door een correcte verschijning en een flexibele houding. Bovendien hebben ze daarbij de optimale aandacht voor veiligheid en discretie.

Het (e-learning) cursus aanbod:

Gratis
Beheerder BrandMeldInstallaties voor beveiligers is een cursus die de beveiliger die regelmatig met brandmeldinstallaties in aanraking komt. Ook kunnen het praktijkopleiders zijn die andere beveiligers en stagiares begeleiden in hun opleiding. Je leert in deze cursus alles dat een beheerder van de brandmeldinstallatie zou moeten weten, maar dan toegespitst op het vak beveiliger.

Meer...

4 hoofdstukken
$2
In deze module behandelen we het gebruik van BHV hesjes. Het gebruik van de hesjes is eigenlijk een communicatie middel. Het maakt duidelijk dat de persoon die een hesje draagt, is opgeleid om als bedrijfshulpverlener een aantal taken op zich te nemen in geval van een calamiteit. In de "veiligheidsbranche" zijn er veel normen door instituten als de NEN (Nederlandse Norm) vastgelegd. Normen zijn een uitstekend middel om onder andere de communicatie effectiever te maken. Toch zijn er geen normen voor de kleuren en texten op BHV hesjes. Tot nu toe...

Meer...

1 hoofdstukken
Gratis
Deze cursus is bedoeld om beveiligers, receptie medewerkers en hotelportiers te trainen op het gebied van, brandmeldinstallaties, alarmering en brandbeveiliging in het algemeen. Het zal hen helpen effectiever en professioneler op te treden bij een calamiteit en helpen om loze alarmen te voorkomen. Deze opleiding is aanvullend aan de BHV opleiding die de medewerkers al hebben gedaan.

Meer...

8 hoofdstukken
Gratis
In deze online cursus preventiemedewerker zul je als aankomend of reeds gestart preventiemedewerker de wettelijke regelingen rondom de functie leren begrijpen. Tevens zul je leren op welke zaken je zult moeten letten en hoe je een spil kunt zijn in je eigen organisatie tussen werkgever en de werknemers en hun vertegenwoordigingen zoals ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging.

Meer...

10 hoofdstukken
In deze BHV basis cursus leer je de theorie van reanimatie, met en zonder gebruik van de AED. Je leert alarmeren bij incidenten, specifieke levensreddende handelingen zoals Rautek, Heimlich en stabiele zijligging. Tevens leer je wat te doen bij diverse soorten ongevallen. Je leert wat de beste reacties en handelingen zijn bij wonden, bloedingen, botbreuken, verstikking etc. Alles gebaseerd op de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en het Oranje Kruis. Daarnaast behandelen we wat je moet doen in geval van calamiteiten zoals brand waarbij soms een ontruiming nodig is.

Meer...

12 hoofdstukken