Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Klik op volg deze cursus.

Beste welkom bij de e-learning cursus brandbeveiliging voor beveiligers en hospitality.

Volgorde

Als je ook toegang hebt tot de BHV cursus op deze e-learning site, (Is te zien in “mijn modules”)  willen wij de adviseren om eerst de BHV module te doen voordat je deze module doet.

Voor wie

De module is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar werk te maken enige verantwoordelijkheid heeft bij de beveiliging,van een gebouw. Dit zijn beveiligers, (hoofd) BHV, receptionisten, portiers etc.

Gebouwen worden beveiligd tegen brand en inbraak door middel van technische installaties. In deze module gaan we in op de beveiliging tegen brand en aanverwante calamiteiten.

Wat leer je

Je leert in deze cursus module:

  • wat het doel van een BMI is.
  • op hoofdlijnen de opbouw van een brandmeldinstallatie.
  • de belangrijkste richtlijnen over het omgaan met brandbeveiligingsinstallaties
  • hoe de alarmering naar de interne organisatie en externe hulpverleners zoals de brandweer is gekoppeld
  • waar je informatie kunt vinden over de eigen brandmeldinstallatie en de alarmering
  • algemene actieprotocollen bij calamiteiten en andere situaties die betrekking hebben op brandbeveiliging

Geschatte studielast

Het bestuderen van de module, bekijken van de video’s en het beantwoorden van de vragen zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Er zijn  ook nog opdrachten die op een werklocatie gedaan moeten worden. Deze zullen afhankelijk van de situatie gemiddeld in een uur te doen zijn.

Doe de cursus in alle rust en in het tempo dat jou past. Het is altijd mogelijk om te stoppen en later weer verder te gaan. Het systeem houdt bij waar je bent gebleven.

Voorbereiding

Als je de cursus hebt afgerond kun je een certificaat downloaden.

Voor het certificaat van deelname is het goed als je je foto upload op deze portal dan wordt deze automatisch in het certificaat dat je download opgenomen.
Ga naar profiel (linksboven), klik op “profielfoto bewerken” Selecteer dan het bestand van je foto op je computer. (moet je natuurlijk wel eerst je foto op je computer zetten)

Hoe werkt het?

Als je nog niet bekend bent met deze e-learning portal is het verstandig, en kan het tijd besparen als je eerst even op de help pagina kijkt hoe je deze portal gebruikt.

 

Klik hier of op het help plaatje hiernaast, of op help rechtsboven in het menu van de lessen om in een nieuw scherm de help pagina te openen.

Help