Groepsregistratie

Via groepsregistratie kun je voor meerdere mensen de login voor de e-learning modules regelen. Je kunt toegang hebben tot meerdere groepen. Aan een groep zijn één of meerdere cursusmodules geassocieerd.

Gebruikers invoeren

Als je voor een groep de toegang tot een cursus module hebt gekocht zie je op deze pagina hoeveel cursisten je toegang kunt geven. Bij “beschikbare plaatsen voor gebruikers “kun je zien hoeveel gebruikers je nog kunt invoeren. Als hier 0 staat kun je via de webshop nieuwe gebruikersplaatsen voor deze groepsmodule aankopen. Als je een doorlopend contract met ons hebt kan en er wordt achteraf gefactureerd kunt je aan de manager van WebClass4U extra plaatsen aanvragen. Je kunt dan de gebruikers (cursisten) zelf invoeren of een MS excel sheet uploaden met cursist gegevens. Minimaal is een naam en een e-mail adres van de cursist benodigd om voor hen een account aan te maken.

Uitleg rapportage vorderingen cursisten

(Deze video wordt nog aangepast)

Groepsleider

De cursisten ontvangen vervolgens automatisch een uitnodiging om in te loggen met een wachtwoord. Als “besteller” wordt je groepsleider en krijg je zelf toegang tot rapportage over de opgegeven cursisten.

Uitleg gebruikers registratie door de groepsleider

Rapportage

Als groepsleider heb je gemakkelijk inzicht in de vorderingen en resultaten van de cursisten in jou groep. Er zijn een overzichten in CSV formaat te downloaden Je kunt een overzicht krijgen van de vorderingen of resultaten van alle cursisten in jouw groep(en) Dit kun je vinden via de admin pagina.

Je dient in te loggen om deze pagina te zien